PBG vs SALLE REUS

No podíem marxar de vacances de setmana Santa sense abans jugar un partit jeje

Aquesta vegada ens vam centrar més en els detalls de competir a nivell grupal ja que estem avançant i aprenent moltíssim, per tant, moment per començar a introduir cosetes més pròpies de l’esport i començar a demanar alguna coseta més als nostres jugadors i jugadores. I, tant a nivell general com particular, aquest equipàs va treure una nota molt alta.

Si cap al mes de desembre estàvem fascinats per la feina i com de ràpid aprenien a jugar i situar-se competitivament, ara, ja podem dir que comencen a ser “mini” jugadors i jugadores de bàsquet: llegint la defensa, saber apuntar a cistella d’una manera més intencionada i concreta, saber-me situar dins de la pista, tenir clar quin és l’objectiu del període que em toca jugar. Una passada!!!!

La Setmana Santa s’aprofitarà per recuperar-nos perquè al tornar ens espera el final de la competició, amb equips que jugarem per 2a vegada i que hem de demostrar el que hem après i millorat en aquests mesos. A més, bé, una de les èpoques que més m’agraden: els tornejos, l’ambient i la festa que s’hi respira amb mini partidets, és brutal!

Per això i molt més, 5, 6, 7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: