SALLE PLOMS vs CMV

CN PLOMS SALLE 51 – 58 MANYANET REUS VERD

Partit aplaçat i partit de nivell per els nostres, el que s’havia de veure contra un equip que l’any passat estava a interterritorial i on es veuria les opcions dels nostres si arribem a una final a 4.

El partit va començar amb molts dubtes i una empanada mental defensiva que va facilitar moltes transicions i moltes segones opcions al rival, forçant així moltes faltes, pero mica en mica es va anar donant compte que s’havien d’igualar forces i actitud i la intensitat havia de ser un punt mes que de costum i mes un dia on el nostre home més alt no el teníem i un dels bases també causava baixa. L’equip va anar entrant al partit a traves de transicions on trencàvem la defensa i podíem dividir doblar per castigar o inclús per tornar a dividir i buscar el pase al jugador sota aro, el segon quart l’equip va començar a creure i va veure que on no arribava un el company havia de fer l’esforç en un dia important, al descans arribàvem amb 29-28 i tot obert de cara a una segona part encara mes dura.

A la mitja part es sumava un  dels jugadors que ens faltava i es sumava per ajudar i sumar. Començàvem de tu a tu i tenint un quart molt igualat pero uns últims 2 minuts amb 2 pèrdues i un canaston del rival ficava el 43-37 i deixava el últim triple nostre del quart fora temps i amb tot un últim quart on seguiríem treballant.

El missatge era clar pressió 0 i volíem treure’l pero no havia de ser en 3 min sino al final dels 10, l’equip va treballar molt be defensivament tancant ajudes i deixant la zona ben tancada i fent un esforç al rebot, s’ha de dir que hem de seguir treballant el tema de les línies de passe i els blocs indirectes la comunicació, pero l’equip va saber jugar molt be els atacs buscant als interiors i fent mal en les divisions desde fora, treballant molt bé el nostre joc, i cada minut que passava l’equip es creixia i es feia mes gran a pista, agafant la davantera i sobretot creixent en defensa, el rival estava en bonus i en tot moment ho vam saber administrar sumant davant i darrera, arribant al final amb un 51-58.

Felicitar al equip, al treball que van fer tots, a la banqueta enxufada en tot moment, a l’afició, i destacar que es un passet mes per anar disfrutant d’aquesta lliga fins a l’últim moment. 

De moment clasificació virtual, encara no asegurada pero prácticament per la F4 i ara a treballar per arribar de la millor manera. 

Mostrar les condolències a la familia plomista per el cop dur que han patit aquesta setmana a la secció. 

En definitiva, Un passet mes i el que es veritat, es que juntament amb cbt som els únics que hem guanyat a tothom en aquesta lliga, podem perdre o podem guanyar, pero mai hem de deixar de creure i lluitar!

5,6,7 MANYANET

Amb el patrocini de: