CMV vs VILASECA

MANYANET REUS VERD 48 CB VILASECA 49

Victoria regalada en un final desastros.

Partit important per intentar certificar el 3er lloc, almenys de moment,  en el que vam sortir una mica a temptejar-nos els 2 equips, molts errors i prioritzaven més les defenses i els errors que els atacs, l’equip no acabava d’entrar tot i que controlava el rebot i el joc era bo movent la pilota i traient la pressió.

Final 1er quart 10-10

Al inici del segon quart la tónica seguia sent la mateixa pero l’equip es veia mes còmode i va ficar una marxa mes, cosa que ens va donar mes llibertat per poder correr i jugar transicions, en defensa les ajudes i els rebots eren nostres i l’equip treballava molt bé unit, uns bons minuts ens van donar diferències per marxar amb confiança al descans.

Final 2on quart 28-18

Pero els partits duren 40 minuts i semblava la mateixa película de la setmana anterior, inici marcat per pujada d’intensitat del rival i l’equip entra en un desordre i desconcentració increïble, poc a poc es va estabilitzant, fruit de que el roval també falla i ens dona vida, pero un mal final fa que ens igualin i el partit es quedi en feina d’un quart.

Final tercer quart 35-34

Entrem en un joc nefast plegat d’errors, pero sempre juguem amb diferències de 1 i 3 punts, havíem canviat totalment, a falta d 2 minuts arriba un triple que ens dona 5 punts d’avantatge i podia ser una senyal de que anímicament l’equip acabes de creure, 2 accions ben defensades fan 2 canastons del vilaseca i es aqui on entrem en una situació imperdonable quan estas en aquest escenari, 3 cistelles fallades sols, 1 en contraatac i 2 sota l’anella, sols completament, donen fet a arribar a 13 segons amb 1 a favor i pilota nostra. Les ordres eren clares, la fletxa la teníem a favor i la situació era clara aguantar o que ens fessin falta no tenien bonus, a falta de 1 segon la perdem i no només això, permetem 1 passada de costat a costat sacant de banda perquè botin, tirin i guanyin sobre la botzina. Final per oblidar, dels que se’t queda cara tonto i no entens res, pero bueno, es bàsquet i aquestes coses passen, al final tot es treball i fent autocrítica possiblement ens ha faltat fer-ho per evitar aquests aspectes.

Seguirem!! 5 ,6, 7 MANYANET

Amb el patrocini de: