SALLE TGN vs CMV

AB SALLE TGN 59 – 65 MANYANET REUS VERD

Partit per oblidar ja que sabíem que no seria gens fàcil venint de una derrota i sempre es complicat la pista de la salle.

Inici marcat per la poca intensitat defensiva i la poca mobilitat en atac, fet k ens fa començar amb un 7-0 d’inici, ens aconseguim situar i comencem a jugar i al final aconseguim enllaçar 3 o 4 jugades que ens fa situar-nos per davant pero un final de quart amb distraccions ens fa tornar a perdre el control.

1er quart 14-11

Al segon quart comencem a buscar les avantatges i a trobar alguna solució en atac, fet que ens dona el control del marcador, pero ni el joc es fluid ni la defensa es forta i consistent per trobar la tranquil·litat, un final amb 2 min bons darrera ens dona una diferència de mes de 5 punts.

Final 2on quart 26-33

A la sortida del descans venia la nostra asignatura pendent en aquesta fase, els inicis de 3er quart estem sortint adormits, fet que ens fa perdre la avantatge i que es fiquin a 4, pero uns atacs assegurant el rebot i sortint ràpid ens fa agafar la màxima.

Final 3er quart 48-48

Ens tocava baixar al fang i currar, un quart de treball, orgull i créixer com equip, que l’equip es donés compte que tothom suma, i que si volem competir i disfrutar fins a l’últim dia d’aquesta lliga havíem de currar sempre, inclús els dies grisos. L’equip a treballat i ha lluitat jugant amb nervis i un joc poc vistos, pero ha pogut anar sumant passet a passet i tothom sumant i aportant, m’encanta la Unió i l’actitud que hi ha hagut per treure-ho i no ha estat cap gesta, pero feia falta que tothom sumes i cregués. Al final 2 atacs sumats a unes bones defenses i la importància de dominar el rebot han decantat el matx. Ara ha treballar i que serveixi per intentar treure la tornada contra el lider, ho lluitarem i ho intentarem.

Final 59-65

5, 6, 7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: