TERESIANES vs SFB

TERESIANES 56 – 43 MANYANET REUS B

Dura derrota aquest cap de setmana al camp de Teresianes. Iniciem el partit amb ritme i sent molt consistents en defensa, aconseguint així un parcial d’11 – 0 a favor nostre al minut 5, tot i que  malauradament no ens va durar gaire més. Estava molt clar que les contrincants havien de reaccionar i així ho van fer, aconseguint finalitzar el quart amb un marcador igualat (11 – 11).

Al llarg del segon quart vam començar a cometre errors que ens van anar perjudicant i fent que les rivals de mica en mica agafessin distància en el marcador arribant a una diferència de sis punts en el marcador. 

A la mitja part sabíem que havíem de ser molt més sòlides en defensa i en el rebot, tant defensiu com ofensiu, i recuperar la intensitat que ens caracteritza, però per mala sort no va ser així. Durant el tercer període encara vam flaquejar més en defensa i això va provocar, que la distància en el marcador augmentés, que perdéssim pilotes i que en atac tinguéssim un baix encert, està clar que ens va faltar un aspecte clau i és l’ACTITUD. 

A l’últim període recuperem mínimament aquesta intensitat i sobre tot el joc en equip, recuperem pilotes, fem esgotar la possessió a l’equip rival, aconseguim bones cistelles…
Guanyem el parcial del quart, però no ens serveix per endur-nos la victòria del partit. 

Hem de tenir sempre present la nostra essència, un equip que treballem amb ritme i intensitat i que això no podem perdre-ho. No podem oblidar que tot comença a partir de la defensa i aquest ha de ser el nostre punt fort. 

Partit que ens ha de servir per aprendre, per reflexionar i treballar per al pròxim!!

5, 6, 7, MANYANET!!

Amb el patrocini de: