JF vs EL VENDRELL

El passat dissabte el júnior femení va disputar el seu últim partit de fase a casa contra el El Vendrell un rival directe.

Les nostres juniors es van emportar una bona victòria, treballant tots el minuts de pista.

Va ser un partit on la clau era dominar la defensa i el rebot. Les jugadores van fer esgotar durant moltes ocasions els 24 segons de joc de l’equip visitant, fet que va provocar errors d’elles i que nosaltres vam poder aprofitar.

Al final, elles ens fan una defensa en zona, i ens costa més anotar, però la bona defensa del darrera fa que elles no anotin i ens permet córrer en alguns moments, evitant que es posin en defensa zonal.

Acabem aquesta primera fase com a primeres de grup, les entrenadores estem molt contentes del treball que estan fent les jugadores, totes i cadascuna de elles, incloent les que ens venen a donar un cop de mà desde el cadet femení.

Ara juguem una segona fase, un altre cop contra els mateixos rivals que ens hem anat trobant a la lliga.

Seguirem treballant, seguirem amb la mateixa dinàmica, i sobretot, disfrutarem del bàsquet!

5 6 7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: