CF vs BAIX GAIÀ

MANYANET REUS 45 – 34 BAIX GAIÀ

Bon partit aquest cap de setmana de les nostres cadets que van mantenir el ritme al llarg de tot el partit, cosa que fins fa poc ens costava. 

Ens vam mantenir centrades al llarg del partit, però encara ens queda molt per aprendre. Era un partit en què haguéssim pogut aprofitar per millorar i treballar nous aspectes que encara ens costen però no va poder ser, és cert que no vam deixar de treballar però no ho vam aprofitar al màxim. Tot i així cal destacar el treball i la constància de totes i cada una d’elles, sobretot a l’hora de tancar el rebot, és un dels aspectes que més costa tant ofensiva com defensivament i aquest cap de setmana es va veure un canvi.

En atac comencem a moure’ns millor quan no tenim la pilota i treballem per que aquesta circuli més ràpid de costat a costat, ens falta encara ser més verticals cap a cistella, així que continuarem treballant per aquest camí, per ser més intenses i guanyar confiança. 

Aquest pròxim cap de setmana se’ns presenta l’últim partit d’aquesta primera fase i ens prepararem per iniciar la segona fase en dues setmanes!

5, 6, 7 MANYANET!!

Amb el patrocini de: