JF vs CAMBRILS

MANYANET REUS 50 – 41 CB CAMBRILS

El passat dissabte el júnior femení es va emportar una altre victòria contra el CB Cambrils, un equip molt treballador que va fer que les nostres noies haguessin de treballar durant tot el partit per endur-se la victòria.

Comencem el partit una mica despitades, poc concentrades amb la feina que havíem de fer: ens van agafar molts rebots ofensius i ens pillen per tot arreu en defensa. Sort que després canviem una mica el xip i comencem a treballar, a parar-les amb defensa i a ser verticals cap al aro.

Seguim amb petites pujades i baixades que fan que no ens mantinguem constants durant tot el partit, però cada cop les baixades duren menys estona.

El Júnior porta una bona ratxa de partits guanyats i de moment estem en una bona posició de la taula, tot això gràcies al treball dels entrenaments. 

Això si, no hem de baixar el ritme, encara ens queden alguns partits per jugar.

Seguim treballant!

567 MANYANET! 

Amb el patrocini de: