Doble partit del SFA

CBT 71 – SFA 31 (divendres 11/02/2022)

Arriba el primer partit aplaçat per covid a casa d’un rival molt fort i d’una setmana una mica complicada pel SFA. Tot i així els dos dies que tenim entreno els aprofitem al màxim per plantar cara en el derbi.

Partit bastant decantat des d’un inici per part del local, ja que juga el seu joc i el juga molt bé, sense errors, molt d’encert i ofegant-nos com a rival. Nosaltres no deixem de plantar cara i treballar durant tot el partit però ens passa factura no estar concentrades, no parlar en defensa, no anem al rebot ni el bloquegem, i a tot això si li sumem la farta d’encert fa que ens plantem al final del partit només amb 31 punts.

Partit que sabíem que era difícil, però tot i això, sabem que hem de fer un “reset” ja que dissabte dia 13 de febrer tenim un altre partit!! I això és el que volem fer!! No deixar de pencar per aconseguir una victòria en un cap de setmana apretat.

SFA 78 – BARÇA CSF 48

Doncs dit i fet! Després de la derrota del dia anterior on vam sortir desanimades, caps baixos, etc… Teníem molt clar que havíem de fer un canvi de xip, intentar no fer els mateixos errors que el dia anterior, comunicar-nos en defensa, bloquejar el rebot i allunyar l’atacant de la cistella… Doncs dit i fet!! Vam fer un partit molt bo en tots els sentits, vam ser agressives atacant, en defensa érem un bloc, vam  robar pilotes, vam córrer, vam ser efectives en anotació… Les nostres sèniors amb l’ajuda de jugadores d’equips inferiors,  van fer una feina increïble i per fi es va veure l’equip que són, l’equip que porta temps treballant tot i tenir una plantilla curta. Anomenar el gran 3er quart que vam fer en anotació, vam fer 31 punts en 10 minuts!! Va ser un gran match!! I esperem aquesta continuïtat en el següent partit de diumenge com a visitants a CB Morell!! A pel següent objectiu!! 5-6-7… MAAANYAAANEETTT!!!

Amb el patrocini de: