JM vs ROSER

MANYANET REUS 55 – 57 C.B. ROSER VERMELL

Derrota del junior masculí contra un CB Roser que vas saber capgirar el marcador a la segona part.

El partit va començar amb un Manyanet molt endollat tant defensivament com en atac. La bona defensa sobre el jugadors exterior ens permetia recuperar pilotes i jugar amb força ritme en atac. A més, al segon període vam anar molt a la línia de tirs lliures i això ens va permetre aconseguir arribar al descans amb 14 punts d’avantatge (37-23), tot i que el nostre encert no va ser molt alt.

A la segona part el CB Roser aconseguir refer-se gràcies a una defensa zonal que ens va incomodar moltíssim. A més, vam baixar una mica els braços en defensa i l’equip visitant ho va aprofitar fent un parcial de 9-19. Al darrer període el partit segueix la mateixa tendència, ens costa molt generar bones opcions en atac i estem molt desencertats en el tir exterior. Els visitants en canvi aconsegueixen fer-nos mal amb els seus jugadors interiors carregant molt bé el rebot ofensiu i anotant en segones oportunitats. A les acaballes l’equip tira d’orgull i aconseguim apropar-nos al marcador, fins i tot tenim l’opció d’empatar el partit a la darrera possessió, però aquesta vegada no hi ha sort i encaixem la nostra tercera derrota consecutiva.

Ànims a tot l’equip que va fer una bona feina. S’ha de seguir millorant.

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: