REUS DEPORTIU vs IF

REUS DEPORTIU29 – 66 MANYANET REUS

Aquesta cap de setmana l’infantil femení va jugar el seu segon partit de la segona fase. 

Amb el resultat final realment no es reflexa el partit com va anar, cal dir que els dos primers quarts vam sortir cohibides, estàvem nervioses i després d’una setmana d’entrenament molt bona, vam tornar a ser l’equip de la setmana anterior, dubtant, sense confiança i tenir ganes. 

Podem dir que el nostre partit va començar a partir del tercer quart, quan nosaltres anàvem per darrera del marcador, vam canviar el xip i ens vam ficar les piles en defensa, un cop vam ser més agressives en defensa vam començar a recuperar moltíssimes pilotes i diguem que l’atac va sorgir sol. En el tercer quart (de 8 que en juguem de 5 minuts) vam aconseguir remontar 22 punts. A partir de llavors, tot i baixar el ritme una mica en algun que altre quart pel cansament, vam deixar clar quin tipus d’equip som, que mai ens rendim i al final sempre som molt lluitadores. 

Aquesta victòria va tenir un gust especial, ja que a causa de la situació actual no totes les companyes d’equip van poder jugar el partit, però com que sempre som un equip els hi vam dedicar per a que quan tornin vinguin més motivades que mai. 

5-6-7 MA-NYA- NET !!

Amb el patrocini de: