JM vs TERESIANES CBS

MANYANET REUS 69 – 86 BÀSQUET TERESIANES CBS

Derrota del júnior masculí contra un rival que va ser superior durant tot el partit. 

El partit amb un equip visitant molt intens defensivament i amb molt encert tant en la pintura com en el tir exterior. Els nostres no es sentien còmodes amb la pressió defensiva, i a més ens va costar molt ser sòlids defensivament i controlar el rebot defensiu. Això va fer que els visitants trenquessin el partit abans dels descans deixant el marcador amb un 28-51.

A la represa l’equip va reaccionar amb un parcial de 23-14 gràcies a una millora defensiva i l’augment en l’encert en el tir exterior. Però els vianants van reaccionar ràpidament i al darrer període amb bones accions properes a l’anella i amb dos triples consecutius van tancar el partit amb comoditat. 

Bon esforç de l’equip davant el líder de la lliga. A seguir millorant! 

5, 6, 7 MANYANET!!! 

Amb el patrocini de: