PB1 vs REUS DEPORTIU

Últim partit de l’any 2021, i bé … en la tònica del que portem competint: EXCEL·LENT!

Vam jugar un bon partit, aquesta vegada destacar la força amb la que els nostres prebenjamins van lluitar la possessió de la pilota com mai, ja que l’equip visitant anava a per totes, sense por i amb moltes ganes de lluitar la pilota. Nosaltres som uns lluitadors nats i no ens rendim mai.

Hem deixat el llistó molt alt, ens acomiadem d’aquest 2021 amb moltes bones sensacions. Els vostres entrenadors estem súper contents i desitgem que quan reprenguem la competició i ens toqui jugar contra equips de 2n i els resultats numèrics no siguin els mateixos, que aquesta energia i lluita no decaigui.

En Pau i jo estem súper contents amb vosaltres, i a més ens sentim afortunats de poder viure totes aquestes experiències amb vosaltres. Esperem que el 2022 ens segueixi igual de bondadós i que en puguem gaudir molt més plegats.

Que tingueu unes bones festes i una bona entrada d’any nou!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Amb el patrocini de: