CMV vs VILASECA

MANYANET REUS VERD 54 – 48 CB VILASECA

Últim partit del grup, i últim de l’any, l’equip volia acabar amb les bones sensacions de les últimes setmanes i sobretot creure que podem competir amb qualsevol equip d’aquesta lliga.

Inici molt bo en la circulació de la pilota i molt seriosos en defensa dominant el rebot i sortint ràpid en transició ofensiva, remarcar molt be el joc entre exteriors i interiors i sobretot el joc entre interiors, traient molts tiros còmodes i agafant una avantatge de mes de 10 punts que donava fruit a que el rival no trobes comoditat en el joc. Primer quart 19-5

Al segon quart el rival a sortit intentant pujar un punt d agressivitat i intensitat, i això ha donat pas a uns primers 3 min d’incertesa per part nostra, pero l’equip a respost b i hem trobat la participació de tots i amb una bona circulació i sent durs i mantenint un ordre en les ajudes el rival no trobava la manera d’estar còmode i això ens feia disfrutar de possiblement un dels millors moments de la temporada. Mitja part 33-16

Sabíem que ens trobaríem un vilaseca millor i que patiríem, ells han pujat 2 marxes i era important intentar que no baixessin la barrera dels 10 punts i així ha estat uns bons últims min han fet aguantar i mantenir em +12. Tercer quart 40 – 28

Un inici d’últim quart amb 2 triples visitants feien ficar a 6 al rival i un cop el rival s’ha ficat a 4, els nostres han tornat a baixar al fang per currar en defensa i treure 10 punts a falta d 2 min, uns últims min marcats per una técnica, tirs lliures i molts nervis perdent pilotes, han marcat uns últims minuts no molt bons i poc vistosos, pero bueno un quart per aprendre i seguir treballant i el que hem dit creure k podem competir amb tothom.

Final 54-48

Ara a descansar i sobretot a seguir treballant perquè queda el millor per disfrutar.

5, 6, 7 MANYANET!!! 

Amb el patrocini de: