PIM vs MORELL

MANYANET REUS 53 – 63 CB MORELL

Dura derrota de l’infantil a casa davant el CB Morell. Sabíem que era un partit difícil i que necessitàvem guanyar-los. A l’anada vam disputar un partit brillant, però no puc dir el mateix de la tornada, i a casa.

Si una cosa tinc clara, és que a vegades, la competició pren protagonisme i, si realment volem millorar, hem d’estar allà on hi hem de ser. I dissabte tocava guanyar, perquè ens ho havíem de merèixer, perquè no hem parat de treballar molt en aquests tres mesos, i perquè el partit el vam començar dominant i guanyant nosaltres!

Sabíem i érem conscients que havíem de sortir a per totes, de portar el ritme de partit i de ser àgils i mantenir el cap fred. Ho vam aconseguir tot, però, al 4t període vam baixar els braços, i això ens va perjudicar bastant la resta del partit. Semblava que ho teníem, però al final se’ns va escapar.

D’això n’aprendrem, o això espero, tocarà seguir treballant i prendre’s les coses d’una manera més seria. Venim perquè ens agrada i perquè volem competir, que es noti.

Amb el patrocini de: