CIRCOL vs JM

EL CÍRCOL 58 – 66 MANYANET REUS 66

Treballada victòria a domicili del junior masculí en un partit que va dominar de principi a fi gràcies a la solidesa defensiva.

El Manyanet va començar el partit molt endollats, l’encert tant en els tirs de camp com en els tirs lliures sumats a una defensa molt intensa va propiciar un parcial de 4-14 als primers 5 minuts de partit. Al segon període el partit segueix amb la mateixa tendència, l’equip es manté molt sòlid defensivament, i a més traiem molt avantatge trobant obert a Pau M. (29 punts). D’aquesta manera arribem al descans amb 8 punts per sobre (26-34) i amb molt bones sensacions.

A la represa l’equip augmenta encara més el ritme de joc, recuperant moltes pilotes i forçant moltes faltes personals en els contraatacs que aprofitaríem mantenint un bon percentatge d’encert en tirs lliures (70%). Parcial de 0-13 que semblava que seria definitiu, ja que ens situava 21 punts per sobre al marcador, però una empenta final de l’equip local amb un parcial de 7-0 al final del quart els hi dona vida (39-53 al final del 3r quart). Al darrer període els locals intenten remuntar, també gràcies al domini en el rebot i al fet de que el partit es va endurir molt, però l’equip reusenc ho va saber controlar per emportar-se amb certa comoditat la 6a victòria.

Enhorabona a tot l’equip!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: