PBG vs ST JOSEP

Nova jornada de competició per al prebenjamí groc i, nova jornada per demostrar tot el que estem treballant. Aquesta vegada al pavelló de l’escola i contra l’escola Sant Josep de Reus, un grup molt nombrós i difícil de fer-los cansar, a la vegada de molt lluitadors, també.

Seguim consolidant aprenentatges, com la defensa, en la que estem insistint molt, en aspectes com la responsabilitat individual, el treure la pilota al rival (com i quan, amb el màxim respecte), defensar cadascú al seu, buscar-lo ràpid. I també fonaments ofensius, com ara, marcar cistella ràpidament, anar corrents i botar la pilota, utilitzar la mà que toca en cada situació …

Però sobretot, el que els hi demanem és que es diverteixin i s’ho passin bé, que com porten fent, així ho estan fent i de la mateixa manera, contagien al públic. Quin gust veure’ls jugar!

Ara una setmaneta de repòs, però tornem l’11 de desembre amb moltes ganes!!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!

Amb el patrocini de: