SFA vs ST NICOLAU

MANYANET REUS A 44 – 62 SANT NICOLAU

Se’ns resisteix la següent victòria de la temporada! Comencem amb ganes el partit mostrant una alta intensitat en atac i defensa on fem avisar al nostre rival del que som capaces, però també veiem que el rival és fort i finalitza el primer quart 13-19.

El segon quart l’equip contrari mostra que és molt intens en defensa i dominant en el rebot, però nosaltres no baixem els braços i continuem donant-ho tot per competir, arribant a la mitja part 27-43.

El nostre nivell comença a davallar i fa que no anotem punts al marcador, a estones ens oblidem de que hem de fer cistella per seguir vives, i elles segueixen amb un llistó més elevat que el nostre, sobretot en la línea de 3 i fa que entrem al quart quart 37-56.

Darrer quart on ens tornem a apropar lleument al rival i coincideix amb el pitjor quart del contrincant, però de nou no sabem aprofitar ocasions i baixem el ritme. Ens dificulten la sortida de pilota i errors en l’anotació ens passa factura, finalitzem el partit 44-62.

Intentem lluitar i fer-ho amb tot, però no és suficient per endur-nos la victòria. Seguirem picant pedra per aconseguir-ho i ser molt millors com a equip.

5-6-7 MAAA-NYAA-NEEET!!

Amb el patrocini de: