JM vs VILA-SECA

MANYANET REUS 84 – 63 CB VILASECA

Solvent victòria del Junior Masculí del Manyanet en un partit que es va trencar al segon període agafant una renta que es va aconseguir mantenir fins al final.

El partit va començar molt igualat (18-14) però amb bones sensacions en el joc pels locals amb un defensa molt intensa escurçant espais sobre l’home amb pilota i amb força ritme en atac. Tot i això, vam començar amb problemes en el control del rebot defensiu, i aquest fet permetia als visitants anotar en segones opcions. Al segon quart es confirma el bon treball defensiu, i amb la millora de la defensa interior i del rebot fem un parcial 14-0 que ens permet arribar al descans amb 15 punts d’avantatge.

A la represa l’equip visitant surt molt intens amb intenció de retallar punts al marcador, però el nostre encert en el tir exterior fa que arribem al darrer quart 64-44. En aquest punt l’equip comença a relaxar-se en defensa, encadenem unes quantes accions dolentes en atac i el Vilaseca ho aprofita per fer-nos un parcial de 8-17 en els primers 7 minuts, situant-se només 11 punts per sota. Però l’equip torna a reaccionar tant en defensa com en atac amb accions més treballades, i amb un parcial de 10-0 aconsegueix tancar el partit.

Bona feina feta per tot l’equip contra un rival que donarà més d’un ensurt a la lliga. Proper partit contra Gavà, un dels equips més durs del grup. Som-hi!

Enhorabona a tot l’equip!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: