SALLE TGN vs CMG

LA SALLE TGN 74 – 64 MANYANET REUS GROC

El partit ha començat amb una forta embranzida de l’equip local, que aprofitant la seva superioritat física, ha aconseguit un avantatge els 5 primers minuts d’11 punts. Aleshores, el Cadet Masculí Groc ha començat a jugar com ell sap, apretant les línies de passada, movent ràpid la bola en atac i corrent en els dos sentits del camp, i ràpidament han disminuït la diferència fins a acabar el primer quart 25-21.

El segon i el tercer quart han servit perquè hi hagi estira i arronsa al marcador, amb moments on el Manyanet Reus imposava el seu joc i amb d’altres on els tarragonins imposaven el seu poder físic, acabant el tercer quart amb un 55-42.

A l’últim quart, tot i l’esgotament, l’equip visitant ha aconseguit recuperar la diferència al final de l’últim quart per finalitzar el partit 74 a 64.

Amb el patrocini de: