SMB vs CONSTANTI

MANYANET REUS B 50 – 78 CB CONSTANTI

Partit a casa contra un rival que venia amb una dinàmica guanyadora molt bona, i amb jugadors amb molta experiència a la categoria.

Sortim molt bé, amb intensitat defensiva i jugant molt ordenats i amb encert els primers 10 minuts, on s’acaba el quart 12 a 14.

El segon quart, crec que marca el partit perquè Constantí planteja una pressió on nosaltres perdem moltes i moltes pilotes, algunes amb errors de concentració i per frustració. Això es veu reflectit al marcador, ja que arribem a la mitja part amb un 21 a 34 en contra.

El tercer quart segueix la mateixa dinàmica, en certs moments traiem bé la pressió i fem punts fàcils però en d’altres regalem passes o intentem sobrepassar un 2c1 amb bot, males decisions que ens deixen un parcial d’11 a 24.

Finalment, a l’últim quart tornem a tenir les idees més clares, amb més encert i poden jugar al nostre joc, on acabem el quart 18 a 20 en contra.

Cal destacar que fem més triples que el rival, però un 39% en tirs lliures (7 de 18) i que Constantí tira més vegades de 2 pel rebot ofensiu i per les pilotes perdudes, i amb més encerts fan que la diferencia encara sigui major. A seguir treballant!

Amb el patrocini de: