JM vs CENTRE CATÒLIC

MANYANET REUS 63 – 62 CENTRE CATÒLIC LH

Treballada victòria de l’equip junior masculí del Manyanet en un partit que es va decidir en els darrers segons amb un altre final d’infart.

L’equip visitant va començar el partit molt intens fent amb un parcial de 6-14 els primers 5 minuts, però el nostre junior va aconseguir reposar-se ràpidament augmentant el nivell defensiu per finalitzar el primer període 17-14. Al segon període continua la tendència a l’alça del Manyanet. Bones accions defensives, ritme en atac i una mica més d’encert que ens permet arribar a la mitja part 34-23 per d’amunt al marcador.

A la segona part canvia del tot el panorama del partit. L’equip visitant comença a trobar dins de la pintura els seus jugadors interiors, i això ens provoca dificultats per defensar i per controlar el rebot. A més, el nostre desencert en els tirs lliures (10/22) ajuda a que els rivals arribin al darrer període només amb 9 punts de desavantatge.

A l’últim període segueix el mateix guió. Ens costa molt defensar a prop de l’anella i seguim molt desencertats en el llançament exterior. Un altre factor que afavoreix la reacció de l’equip visitant va ser la quantitat de tirs lliures que van tindre al 4t període (fins a 18 tirs lliures). Tot això va fer que el Centre Catòlic es posés 6 punts per  a falta de minut i mig per finalitzar l’enfrontament, però un parcial de 5-0 amb un triple i una cistella al contraatac ens fica de nou a la lluita pel partit. Als darrers instants, de nou un contraatac ens situa 1 punt per damunt, i una bona defensa final ens permet emportar-nos el triomf.

Enhorabona a tot l’equip!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: