MATARÓ vs JM

UE MATARÓ 56 – 58 MANYANET REUS

Victòria del Junior Masculí contra l’UE Mataró en un “thriller” que es va resoldre a la pròrroga amb una cistella sobre la botzina.

L’equip local va ser molt superior durant tota la primera part. El Manyanet va començar el partit amb un nivell defensiu molt baix, això va permetre als locals anotar amb facilitat tant en estàtic com en transició. La falta de control del rebot defensiu no ens va permetre córrer, i la manca de bones decisions en atac ens va fer encara més dificultós fer-li mal a l’equip rival. Tot i això amb alguna individualitat vam aconseguir arribar vius al descans 27-20 favorable a l’UEM.

A la represa un parcial de 7-0 favorable als locals ens fa pensar que podien marxar al marcador, però l’equip es refà i comencem a ajustar defensivament, aconseguint no encaixar cap punt durant 6 minuts seguits.

Al darrer període l’equip continua treballant molt bé en defensa dificultant l’atac local. A més surt a escena Sergi B. que anota 3 triples seguits per ficar-nos de ple en la lluita pel partit. A partir d’aquest moment alternances al marcador fins que ens aconseguim posar 2 amunt a falta de 21 segons. Una falta personal i dos tirs lliures anotats pel rival envien el partit a la pròrroga.

A la pròrroga una recuperació i contraatac de Pau A. fa que ens tornem a posar 2 amunt a falta de 13 segons. Treu l’equip local i aconsegueix anotar un triple a taulell per posar-se 1 amunt a falta de 3 segons per finalitzar el partit. Temps mort, traiem per fer la jugada definitiva i rep Pau M. per anotar un triple sobre la botzina que ens dona la victòria.

Enhorabona a tot l’equip! Seguim!

Amb el suport de: