JM vs UBSA

MANYANET REUS 63 – 52 U.B. SANT ADRIA

Treballada victòria de l’equip junior masculí del Manyanet contra un rival que va competir fins al final.

El primer període va ser molt igualat, amb força encert des del perímetre i amb un equip visitant que ens feia mal a prop de l’anella. Al segon període vam aconseguir reduir l’anotació interior del rival gràcies a un bona defensa, això ens va permetre córrer més en atac i amb un parcial de 18-7 arribem al descans amb 13 punts d’avantatge.

A la represa l’equip es segueix mostrant sòlid en defensa, però les faltes personals i l’encert en els tirs lliures de l’equip rival els manté en la lluita pel partit. A l’últim període l’UBSA ens fa patir a l’hora de controlar el rebot i això els fa reaccionar per posar-se a 9 punts, però aconseguim tornar a controlar el ritme del partit per emportar-nos amb certa comoditat l’enfrontament per 63-52.

Enhorabona a tot l’equip!

5, 6, 7 MANYANET!

Amb el patrocini de: