TORREDEMBARRA vs CMV

TORREDEMBARRA 39 – 69 MANYANET REUS VERD

Inici de partit marcat per molts errors, nervis i precipitacions en el cual l’intercanvi de cistelles era la tònica i les errades en els tirs eren constants. 

Poc a poc hem anat trobant-nos i marcant el ritme que volíem tenir, agafant un avantatge de 10 punts al segon quart, podíem haver agafat 16, pero un últim min dolentíssim ens ha fet marxar +10 al descans.

Al inici del tercer quart, hem sortit adormits i l’equip contrari s’ha apropat a 5, pero es llavors quan l’equip s’ha arremangat, i per fi, a baixat al fang, i ha mostrar una millor imatge. Hem ofert molt bones sensacions, tant d’equip com una millor lectura i hem trobat moltes avantatges, agafant un avantatge d 18 o 20 i ens ha permès jugar un últim quart ple de bones sensacions per a tots els integrants del equip i agafar una distància final de 30 punts. 

Caurem en l’error si pensem que som la ostia, i encertarem si seguim treballant i fent passes. Això només acaba de començar!! 

A seguir 💪💪

Amb el patrocini de: