BM3 vs PLOMS

Els i les benjamines de 3r vam jugar el passat dissabte dia 8 de maig contra el Ploms.

Durant l’escalfament ens vam posar una mica nerviosos, miràvem l’altre equip i veiem que eren molt més grans que nosaltres, tot i així ens vam posar les piles i vam sortir a jugar a per totes, lluitant cada pilota, sent molt valents cara cistella, robant pilotes…. 

Els nens i les nenes van treballar durant tot el partit sense parar, vam ser capaços d’aguantar el ritme intens els 4 quarts. La feina ben feta es veia reflexada a la pista i a la cara dels nens i nenes, així com a la de les entrenadores i dels pares i mares que ens van vindre a animar.

Es comrnça a veure cada cop més la feina feta durant els entrenaments. Veure com tots ells milloren cada dia és molt satisfactori per nosaltres, però veure les cares de felicitat que posen quan els hi surten cosetes que han treballat durant molt temps és el que, se’ns dubte, ens anima a seguir dia a dia ensenyant-los i aprenent d’ells i elles.

Seguirem treballant per seguir millorant i disfrutant el que queda de temporada.

5, 6, 7 Manyanet!

Amb el suport de: