JMV vs ARBOÇ

MANYANET REUS VERD 82 – 36 BÀSQUET ARBOÇ

Dissabte, per fi va arribar l’esperada victòria, que, tot i el resultat, encara tenim feineta per acabar de pulir.

Vam començar una mica desordenats, sense jugar en equip en atac, en defensa coixos, no sabíem a qui defensàvem. Però, aviat va ser cosa del passat perquè ens hi vam fotre les piles, al veure que cada vegada anàvem eixamplant la distància en el marcador, ens anàvem fent més grans, sabent on m’he de col·locar i com hem de jugar. La pilota l’hem de moure una mica més, més ràpida, moure’ns més que estem massa quiets.

Al final del partit vam arribar jugant, manant i estructurant el joc. Aquesta és la fita a la que hem d’assolir a partir d’ara, i els partits que són còmodes ens han de permetre treballar el que no podem fer amb la resta.

Seguim treballant!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Amb el suport de: