ABRIL DEL BENJAMÍ DE 4T

Després de tant de temps, per fi al mes d’abril el benjamí de 4rt, ha pogut començar a jugar partits. El primer partit va ser el dia 17 d’abril contra la Vitxeta. Durant l’escalfament els nervis ens podien fins a tal punt que no recordàvem ni com es feia la roda d’entrades, però una vegada asseguts a la banqueta i després d’un bon discurs pre-partit, ja estaven més que preparats per jugar. I tota la raó, ja que des del primer minut van sortir a donar-ho tot i es van convertir en uns autèntics lluitadors de la pilota. Qui diria que havien estat 1 any sense jugar!!

El segon partit va ser contra l’escola Puigcerver. Aquest cop ja no portàvem a sobre els nervis del primer partit i estàvem concentrats des de l’inici i amb ganes de jugar. Tot i així, aquest cop les forces ens van fallar, ja que aquest equip ens feia córrer molt! Tot i així, no vam baixar el cap i vam donar-ho tot fins al final.

Com a entrenadors del benjamí de 4rt ens omple d’alegria veure la il·lusió amb la qual venen a cada partit. Tots volen sortir a jugar en tot moment!.

La feina ben feta dels partits és el resultat del treball durant els entrenaments i així ho han demostrat des del primer partit. Tot i així, encara queda molt per fer i per aprendre, ja que per a aquest equip mai res és suficient, sempre volem més i més!! A tope Manyanet!

Amb el suport de: