Abril del benjamí de 3r

Aquest mes d’abril els i les benjamines de 3r hem tornat a ser jugadors de bàsquet, dels que tenen partits al cap de setmana!

El primer partit, el dia 17 d’abril, el vam jugar al col·legi Sant Josep de Reus. Estàvem tots i totes molt nerviosos, tornàvem als partits després de més d’un any però ara amb mascaretes, hidrogel i sense els pares animant-nos i fent-nos fotos i, per si fes poc, en una nova categoria. 

Durant l’escalfament i els moments previs a l’inici del partit vam ser capaços de transformar els nervis amb ganes de jugar, de robar pilotes i d’anar cap a l’aro a fer cistella, i així va ser, no vam deixar de lluitar i animar mentre estàvem a la banqueta durant tot el partit!!!

El dia 24 vam jugar el segon partit, aquest cop contra l’escola Joan Rebull al pati de la nostra escola. Aquesta setmana els nervis del primer partit ja no hi eren, però de totes maneres vam sortir a per totes a l’inici del partit, robant pilotes, anant a fer cistella, agafant el rebot… Al final del partit les forces ens van fallar, s’ha de dir que érem molt poquets i que el cansament va passar factura. Estem molt contentes de la feina feta aquests mesos i en aquests dos partits, hem de seguir treballant per seguir millorant, però estem segures de que els nens i les nenes seguiran donan-t’ho tot per a que així sigui.

5, 6, 7 MANYANET!!!

Amb el suport de: