PB1 vs JOAN REBULL

Primer debut dels nostres prebenjamins de 1r davant l’escola Joan Rebull i superat amb mooooolt bona nota!!

Aquest passat dissabte els nostres prebenjamins van disputar el seu primer partit en competició reglada. Malgrat que s’ha fet esperar, i molt per la situació sanitària, les ganes de jugar superaven a aquest virus.

Es podia notar els nervis que supuraven per tot el cos, però vam ser capaços de superar-los. Els dos primers períodes vam veure un equip que li costava situar-se, tot era nou, ràpid i la pilota gairebé no la vèiem. Però teníem el factor sorpresa: lluitadors fins al final. Som de primer, tenim 6 anys, però eh! Aquí estem nosaltres i hi ha una cosa que mai ningú ens superarà: en ganes, perquè a partir del 3r període, quasi bé, mossegàvem! La pell se’m continua posant de gallina al pensar en com vam jugar … vam lluitar totes les pilotes, saltàvem a fer “taps”, ens tiràvem pel terra, corríem-descansàvem dos segons-corríem, i totes, totes les cistelles que vam posar eren com si guanyéssim la champions!

Aquest grup de primer promet molt! Seguirem treballant per donar el màxim de nosaltres!

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!!!

Amb el suport de: