Júnior femení – Abril

Aquestes dues passades jornades, el júnior femení va jugar contra Salle Tarragona. Van ser dos partits durs. El primer el vam disputar a la nostra escola, va ser un partit on van faltar ganes en general, no sabíem on defensàvem i quan teníem la pilota no sabíem què fer, en aquest cas les jugadores de Salle ens tancaven molt bé el 2c1 a les bandes i nosaltres no sabíem sortir. Però dels errors se’n aprèn, així que durant la setmana següent vam treballar de valent per saber sortir de la pressió i sobretot tenir ganes de pilota. 

La jornada del dissabte 17 d’abril vam anar a Tarragona a jugar i malgrat el resultat, el joc de les nostres jugadores va ser molt diferent, si que es veritat que durant el partit tenim alts i baixos però com a mínim vam recuperar la valentia i el treball  que ens caracteritza com a equip. 

Seguim treballant!!

5-6-7 MANYANET!

Amb el suport de: