VENDRELL vs JMG

AB EL VENDRELL 1 42 – 51 MANYANET REUS GROC

Després de la derrota de la setmana passada, hem tingut temps per analitzar els nostres errors, per aprendre una miqueta a atacar la zona i conèixer els punts febles de l’adversari. Amb les idees clares de com jugar el partit comencem molt bé el partit, ens posem per davant en el marcador amb una defensa agressiva en les línies de passada i provocant molts errors en l’àtac del Vendrell. Seguim amb poc encert en atac , però consistents en defensa. Aconseguim mantenir la tensió en defensa gràcies a les continues rotacions dels nostres jugadors.  Vendrell veient que no estava còmode durant el partit , es posa en defensa zonal. Ens costa atacar-la , però una de les claus que calia rectificar era el rebot ofensiu. Anem durs al rebot d’atac amb la intenció de tocar qualsevol pilota i evitar els ràpids contraatacs dels locals que tant de mal ens van fer en el partit de la setmana passada. Ens costa més anotar, però marxem un punt per sobre a la mitja part.

A la segona part, ens tanquem una mica en defensa per evitar les divisions dels jugadors claus del Vendrell. Això ens permet córrer més i evitar la zona 2-1-2 plantejada pels locals. A poc a poc anem marxant en el marcador. Super important el rebot ofensiu que ens permet tenir segones i terceres opcions en atac. Tot i que patim sota del nostre aro en el rebot per l’alçada dels jugadors del Vendrell, aconseguim mantenir les distàncies en el marcador. Al final del partit , els locals intenten pressionar per robar i fent faltes per aturar el marcador, però els nostres nois aconsegueixen passar la pressió amb passes i sense botar. Els tirs lliure anotats al final del partit ens permeten superar l’average i aconseguir una victòria merescuda. Al final Vendrell 42 – PM 59.

Ara tenim dues setmanes per preparar els següents partits contra el BBG, segur que tornaran a ser partits iguals que és el que necessitem per seguir millorant com a equip.

5, 6, 7 Manyanet!!!

Amb el suport de: