JMV vs BBG

Manyanet Reus Verd 54-71 Bàsquet Baix Gaià

Primer partit de la temporada després de 396 dies de celebrar-ne l’últim.

Malgrat que el resultat numèric ens diu que és una clara derrota, per nosaltres no ho és pas pels diversos factors que hem tingut al llarg d’aquesta temporada. Som un equip de només 7 jugadors i que ens hem vist, en molts entrenaments sent 4 esportistes …

Ho teníem clar, havíem de sortir a per totes, i ens va passar factura no fer-ho. El primer parcial, 7 a 22, va ser el parcial que finalment, vam acabar el partit, ja que la resta de períodes els vam lluitar, fins i tot guanyant el 2Q i el 4Q. Per tant, a nivell numèric, remontable.

A nivell d’equip, segur, hem après a que no ens hem de confiar i que hem d’anar a per totes des del primer minut, que hem d’estar posats tots i que hem de tenir el control del partit. Aquesta setmana estem entrenant dur per mirar de capgirar el marcador a casa del de Torredembarra, i tot passa pel que comentava: controlar el partit des del minut 0.

Anem a per aquest segon partit amb moltes ganes, especialment, a demostrar qui som, com juguem i tot el que hem estat treballant aquests mesos d’aturada.

#567manyanet