2a fase IF

MANYANET REUS 62 – 63 C.B. TARRAGONA

Aquest cap de setmana les nostres infantils van disputar el primer partit d’aquesta segona fase a nivell A davant un CBT molt intens. Sortim d’inici amb dos primers quarts molt ben treballats, amb intensitat, ganes de pilota, encertades. Fent així un resultat favorable cap a nosaltres fins a la mitja part del partit. Sabíem però que les rivals també tenien molt a demostrar i poc a poc es van anar apropant en el marcador arribant així a una diferència mínima en el marcador, moment en què les nostres infantils es van començar a pressionar i posar massa tenses provocant així errors com pèrdues de pilotes, mals tirs, que ens van afectar de cara al final del partit. 

Tot i que no ens emportéssim la victòria només per una diferència d’un punt cal dir que les nostres infantils estan treballant de valent i estan fent un canvi important i encara tenim molt per aprendre i demostrar. Així que cal que seguim treballant per afrontar aquesta segona fase on competirem contra equips molt més similars a nosaltres i per tant molt més complicats dels què hem pogut tenir fins ara. 

5, 6, 7 MANYANET!!

C.B. CUNIT 61 – 57 MANYANET REUS

El passat dissabte vam visitar el camp de Cunit. Va ser un partit molt complicat en què vam sortir poc concentrades i amb un ritme que no ens caracteritza. Vam permetre cistelles massa fàcils d’inici i a més a més nosaltres no estàvem tenint encert de cara a cistella. Tot això va provocar que les rivals agafessin una mínima distància en el marcador. 

A mesura que anava avançant el partit vam començar a entrar dins del partit, a estar mes posades i concentrades però seguíem no tenint gaire encert de cara a cistella. 

Al final tot i anar retallant la distància en el marcador, no vam ser capaces de capgirar-lo per molt poc, hem de ser conscients que en aquesta segona fase hem de sortir a tope d’intensitat, concentració i ritme des d’un inici. 

5, 6, 7 MANYANET!!

BÀSQUET BAIX GAIÀ 61 – 35 MANYANET REUS

Aquest dissabte vam visitar a un dels rivals més potents d’aquesta segona fase a nivell A, el Baix Gaià. Vam tindre un partit amb molt moments diferents, uns en els què estem intenses en defensa, oferint passes, sent verticals a cistella, i d’altres en què desapareixem, perdem passes i tenim com a por a dividir o  tirar. Hem de treballar per poder mantenir el ritme els 40 minuts de partit. 

Tot i aquests moments, les nostres noies quan van estar connectades amb el partit, van treballar molt bé, cada vegada es nota més  i es veu l’evolució que estan fent de mica en mica. Fet que ens va permetre acostar-nos al marcador fins a una diferència de només dos punts en el 6è període però que va durar poqueta estona, ja que call dir que van aguantar un partit que vam disputar en pista sencera cosa que no estem acostumades i això ens va fer arribar ofegades a final de partit i que en els últims dos quarts el rival es distanciés molt més en el marcador. 

Aquesta segona fase només acaba de començar i encara queda molta lliga per davant. 

Ara toca preparar-nos pel pròxim partit que es d’aquí dues setmanes al camp del Reus Deportiu.

5, 6, 7 MANYANET!!

Crònica patrocinada per:

MR ASSESSORS