SMA vs MORELL

MANYANET REUS A 49 – 67 C.B. MORELL

Després de festes de Nadal ens visita el Morell, líder de la categoria amb només una derrota. Derbi difícil però els nostres surten amb molta il·lusió, en els primers instants de partit som capaços de posar-nos per sobre en el marcador. La igualtat es manté fins el minut 15 on el marcador mostrava un esperançador 24-22. És aquest  el moment on els visitants a partir d’una zona press comencen a canviar el ritme de partit. Ens roben un parell de pilotes que els permet fer bàsquets fàcils i nosaltres anotem 2 punts en només 5 minuts. A la mitja part el tempteig era 26-35.

A la segona part juguem millor, busquem el jugador que està en millor posició, però no encertem els tirs alliberats i Morell no afluixa, un  parcial 8-15 marca el resultat final del partit. El darrer quart és una lluita més amb el cor que amb el cap. Ho intentem però les forces es dilueixen i mantenim les diferències, però sense cap opció de guanyar el partit. Resultat final 49-67.  

Crònica patrocinada per:

nuria