MORA D’EBRE vs SMB

CB MORA D’EBRE 50 – 73 MANYANET REUS B

Tot i que el partit havia de començar a les 19:30 i vam començar a les 20 per un partit previ de futbol sala… Vam disputar un dels millors partits tenint en compte la quantitat de baixes que portàvem. 

Una dura, duríssima defensa la que vam realitzar i que ens va permetre poc a poc, agafar distància, tot i que val dir que vam haver de capgirar el marcador en una distància de 9 unts que ens va treure el conjunt ebrenc. 

Un bon atac, trencant la defensa zonal que van posar des de la primera defensa, especialment amb el contraatac i amb la rotació ràpida del joc interior, acompanyant de la defensa dura que parlàvem abans, va ser clau. A més, un parell de tirs de 3 punts en el tercer període van acabar de sentenciar el partit.

Aquest diumenge juguem a les 12:45 l’últim partit d’aquest 2019. Esperem veure-us a tots a la grada animant-nos, ja que juguem contra un dels rivals que tenim trepitjant-nos els talons ara mateix: CLUB BÀSQUET CONSTANTÍ BLACK.

Crònica patrocinada per: