PIF vs CB VALLS

MANYANET REUS 55 – 51 CB VALLS

Juguem contra el líder que a casa seva ens va guanyar còmodament de 12. Aquesta setmana ho volíem evitar i les nostres noies amb treball i intensitat han aconseguit una merescuda victòria en un partit molt igualat que qualsevol dels dos equips hagués pogut guanyar.

L’inici de partit no ha estat massa positiu. Valls amb un joc ràpid s’ha posat per sobre en el marcador. Però sabíem que el partit seria llarg i que la poca banqueta de les visitants les faria baixar intensitat a mesura que passava el partit. Amb paciència i moltíssim treball, les nostres noies han anat escurçant les diferències. I en els darrers dos quarts, quan les visitants estaven més cansades, hem aprofitat amb un darrer esforç  endur-nos una victòria que ens fa créixer esportivament i ens fa veure que enguany podem guanyar a qualsevol equip de la nostra lliga. 

5, 6, 7 Manyanet!!!

Crònica patrocinada per:

GUTI BUS