HOSPITALET vs SMA

CATÒLIC L’HOSPITALET 48 – 55 SÈNIOR MASCULÍ A

Aquesta setmana visitem la pista del Catòlic d’Hospitalet. Partit molt difícil per la situació dels dos equips a la part baixa de la classificació. Nosaltres no estem en el nostre millor moment de joc i ells venen de 6 derrotes consecutives. Comencem per sota en el marcador 17-13 al final del 1r quart, però nosaltres juguem un bon bàsquet. Sense posar-nos nerviosos i realitzant una bona defensa, poc a poc anem escurçant les diferències.

Un parcial 8 -23 en el segon quart, gràcies al bon encert exterior, ens posa el partit en el bon camí. Mitja part 25-36.

A la segona part baixa l’anotació , les defenses i els nervis augmenten a mesura que passen els minuts. Aconseguim posar-nos 17 punts per sobre, però una reacció dels locals els permet arribar al final del 3r quart amb un obert 38-49.

En el darrer quart l’aro es fa molt petit per tots. No anotem en 8 minuts, l’arbitratge deixa de xiular però en defensa mantenim el tipus i tot i el darrer esforç dels locals, amb una pressió a tot el camp, aconseguim mantenir les diferències al voltant dels 8 punts. Resultat final 48-55. No hem acabat de rematar el partit en el darrer quart, però ens enduem una victòria merescuda.

5, 6, 7 Manyanet!

Crònica patrocinada per:

GUTI BUS