SELVA vs JF

CB LA SELVA 45 – 63 MANYANET REUS

Aquest cap de setmana hem jugat contra un equip molt similar a nosaltres a nivell de joc, amb intensitat i ritme;  tot i així, i després d’estar dues setmanes sense competir avui hem estat concentrades a estones i no hem deixat de treballar en cap moment. 

L’inici del partit ha estat una mica estrany, teníem sensacions varies, era com si no ens acabéssim de trobar a nosaltres mateixes tot i que, tant en atac com en defensa estàvem sent correctes. Ràpidament però hem reaccionat per estar més centrades en el partit sobretot a nivell de defensa aconseguint així una avantatge en el primer quart de sis punts.

Durant el segon quart hem seguit treballant encara que seguim cometen alguns errors que ens perjudiquen a nivell d’atac, com no aixecar el cap o bé, no llegir l’espai que està lliure. Poc a poc anirem treballant per millorar-ho. A més hem tingut petits errors defensius que ens han perjudicat amb 2 punts fàcils del rival sota cistella. Arribem a la mitja part amb una diferència de 10  punts en el marcador. 

La segona part del partit hem estat més encertades tant en atac com en defensa, hem fet un petit pas endavant que ens ha fet estar molt més concentrades i a la vegada més encertades. Cal remarcar que estem molt contentes del pas endavant que han fet les nostres jugadores avui a diferència d’altres partits i és que, tot i la incomoditat de la segona part per la tensió a la grada i a la pista, i  els múltiples contactes que hi havia, hem estat capaces de seguir jugant amb tranquil·litat i paciència al nostre joc. 

Cal que seguim treballant perquè ens queden tres partits complicats, ja que ens enfrontem amb els equips que estan com nosaltres a nivell de competició. 

Comencem aquest dijous a casa vers la Salle Tarragona.

5, 6, 7 MANYANET!!

Crònica patrocinada per:

NouGas