SALLE-CBT vs PIM

Salle CBT 34 – 67 MANYANET REUS

Partit de la segona volta que vam jugar al pavelló petit de la Salle Tarragona, pista complicada. Tot i que el resultat pugui semblar que va ser fàcil no va ser així. Sabíem pel partit de l’anada que els tarragonins quan agafen el rebot defensiu corren amb facilitat. El nostre objectiu era anar al rebot ofensiu per impedir el seu contraatac i la veritat que ho vam aconseguir, això ens va permetre tenir vàries opcions en cada atac fins anotar.

En atac estàtic encara ens costa jugar sense pilota però poc a poc van sortint les coses i es van veient detalls que treballem durant la setmana.

A la mitja part el resultat era de 21-30, els nostres van veure que la victòria ens l’emportaríem a partir de la defensa i així va ser com en 4 períodes només ens van anotar 13 punts. El parcial dels dos últims quarts va ser de 4-20.

S’ha de continuar treballant i millorar cada dia per créixer com a jugadors.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

NouGas