SMA vs ST JOSEP OBRER

MANYANET REUS A 59 – 52 C.B. SANT JOSEP OBRER 

Hem començat molt bé el partit, anotant amb decisió des de la línia de 3 i amb una defensa intensa que ha limitat el joc dels visitants. Un parcial inicial 12-3 ens donava ales i semblava que el partit podia ser més senzill. Però un relaxament defensiu i masses errades en les passades ha permès als visitants tornar al partit amb un parcial 0-8. El primer quart finalitza 15-11.

El segon quart segueix amb errades no forçades dels nostres. Els deixem entrar en el partit, un altre parcial 0-8 en contra i els visitants es posen per davant. Hem estat tous en defensa, donant al contrari excessius rebots ofensius. Masses facilitats en defensa i en atac molt anàrquics. Acaba el 2n quart 27-31.

Realitzem un canvi defensiu que ens permet estar més intensos, sorprenem als visitants, fins i tot ens col·loquem 1 punt per sobre, però un triple a final de quart els permet posar-se encara per davant 40-43. Les sensacions dels nostres són diferents.

El darrer quart comença amb una bona selecció de tir, seguim amb una bona defensa i ens posem per davant en el marcador 49-43. Els visitants pressionen tota la pista i realitzen un darrer esforç, però no volem arribar a una altra prorroga. Tenim la lliçó apresa i amb un darrer parcial de 8 -3  sentenciem el partit. La victòria s’ha basat en la defensa de la 2a part, cal seguir en aquesta línia per poder competir en aquesta dura categoria. 

Tot els sèniors estem molt contents amb el recolzament dels nostres peques de P5, gràcies a ells i als seus pares i mares que ens han ajudat a aconseguir aquesta victòria tant important per nosaltres. 

5, 6, 7 Manyanet!!!

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM