ESTRENA DE P5

Aquest diumenge a la tarda, durant el partit del nostre sènior masculí A, els nostres jugadors i jugadores de p5 ens vam estrenar disputant, no un, sinó, fins a tres partits.

Tots vestits amb la nostra equipació, la samarreta groga de l’abella, vam jugar durant els descansos dels períodes. Entre el 1r i 2n i entre el 3r i el 4t, poc més d’un minut on vam sortir a donar-ho tot. Però va ser durant el descans de la mitja part on més ens vam poder lluir, al voltant de 5 minuts corrents per la pista, sense gairebé un rumb determinat, qui agafava la pilota corria a cistella, i és que en vam arribar a fer-ne 4!!!!

Va ser genial, i per part dels entrenadors, vam veure alguna cosa ja, després d’un mes d’entrenaments, que aquests nois i noies de p5 estan millorant. Aquí he d’apuntar que a l’entrenament no assagem el partit, va ser arribar i moldre … I que bé que ho van fer!!!

El pròxim dia que els podreu veure serà el dia de la presentació durant els descansos del partit previ, el del nostre sènior femení, que disputa el derbi de ciutat contra el Reus Deportiu!

5, 6, 7 MA-NYA-NEET!!!

P5 amb SMA

Crònica patrocinada per:

Gruas GAM