SELVA vs BMV

CB SELVA – MANYANET REUS 4T VERD

Aquest cap de setmana vam jugar el primer partit de la temporada del nostre benjamí mixte de 4rt. Vam anar a la Selva, ens va tocar matinar, tot i això no va fer que sortíssim vencedors del partit. Tot i estar nerviosos per jugar el primer partit, els nostres jugadors van deixar els nervis a la banqueta i des del minut 1 van sortir amb moltes ganes de pilota i  agressius en defensa, no deixant que l’equip rival arribés a la seva cistella i recuperant moltes pilotes. Això va permetre que els nosaltres poguéssim córrer a ficar cistella. Vam jugar en equip fent passes perquè tothom participés. Estem molt contentes del partit dels nostres jugadors, ara toca seguir treballant, ja que això es el començament i encara tenim marge de millora, així que a seguir aprenent cosetes.

Crònica patrocinada per:

ClimAhorro