CARME vs CMV

ECB EL CARME 35 – 28 MANYANET REUS VERD

Aquest passat dissabte els cadets verds vam disputar un partit un pèl estrany. Sí que es veritat que jugar en la pisat dels locals, el Tinglado del Moll de Costa de Tarragona va ser una mica anecdòtic, però tampoc és una excusa del tot. 

La baixa puntuació final ens ha de fer reflexionar sobre el treball realitzat i que podríem realitzar. Amb això vull dir que ens vam desesperar massa, que ni els missatges de tranquil·litat, de paciència que des de l’entrenador es comunicava, no van funcionar. 

El que jo crec que hem après és que no ens pot fer perdre el cap aquesta situació de no posar cistella, i és que moltes de les vegades que vam acabar llençant, vam jugar molt bé, vam treballar la defensa d’una bona manera, allí hi són les pilotes recuperades, ara, el mal balanç defensiu i el desencert a cistella, l’hem de rectificar molt més.

De les situacions d’estrés hem d’aprendre, estan per millorar, no per fatigar-nos més. Hi ha un alt volum de treball que no és tècnic, tot i que aquest també és gran. Ara toca treballar, treballar i treballar, no baixar el cap, perquè queda demostrat que no serveix de RES.

5, 6, 7 MA-NYA-NEEET!

Crònica patrocinada per:

GUTI BUS