ST. CARLES RÀPITA vs IM

El passat dissabte vam anar a Sant Carles de la Ràpita afrontant que ens trobaríem un rival dur que ja havíem conegut l’any anterior. El partit va començar a favor seu, un rival amb molt d’encert. Els nostres van treballar i malgrat que les cistelles no entraven vam seguir lluitant fins arribar a 6 punts de diferència. En aquell punt decisiu les cames ja notaven l’esgotament i no vam poder acabar la remuntada de gairebé 20 punts que vam treballar durant tot el partit.

Estem a una lliga on cada partit l’hem de competir al màxim, hem de lluitar i seguir treballant per millorar en tots els aspectes possibles. Encara queda molt per endavant. No és moment de baixar el cap!

Les entrenadores estem molt contentes de l’actitud d’aquest cap de setmana i del canvi que s’està produint mica en mica. 

Crònica patrocinada per:

IM

 

GUTI BUS