PIF vs VENDRELL

MANYANET REUS 66 – 51 A.B. EL VENDRELL

Molt bon partit de les nostres preinfantils contra un AB Vendrell que ens visitava líder amb dues victòries i cap derrota. Ha estat un partit molt igualat i amb el handicap d’un arbitratge molt novell que ens ha posat en excés nervioses. Ens hem mostrat una mica irregulars en atac, es nota que encara estem a principi de temporada, però en defensa comencen a veure’s cosetes que treballem als entrenaments. En el 7è quart hem començat a marxar realment en el marcador ja que el cansament ha afectat més al Vendrell que a nosaltres. Les rotacions des de la banqueta ens han permès finalitzar el partit més fresques i hem estat capaces de jugar amb efectivitat els darrers minuts de partit. Al final una merescuda victòria en un partit dels que fan afició i que ens permeten créixer com equip!!! 

5, 6, 7 Manyanet!!   

Crònica patrocinada per:

GUTI BUS