AM6 vs SALLE TGN

MANYANET REUS VERD 78 – 82 SALLE TARRAGONA

Dissabte passat vam poder gaudir d’un partit emocionant fins a l’últim instant dels nostres alevins, no ens vam emportar la victòria però estem molt contents de l’actitud, treball i lluita dels nostres.

Vam començar una mica nerviosos però poc a poc vam anar entrant en el partit. La nostra defensa va fer que ells no estiguessin gens còmodes a la pista. Un gran 4t quart ens va permetre arribar a la mitja part 42-47. En el 5è quart semblava que els tarragonins volien sentenciar el partit, anotant 17 punts, vam acabar el quart 54-64. Tot i la diferència en el marcador no vam rendir-nos, vam continuar treballant i els següents quarts els vam guanyar, posant en l’electrònic un 71-73. Qualsevol dels dos equips podia guanyar el partit, vam posar-nos un punt per sobre 78-77. Però no va poder ser, vam errar tirs de sota cistella que els tarragonins no van perdonar i un triple final va deixar amb el resultat de 78-82.  

Aquests són els partits que ens fan créixer com a jugadors, tot i la derroat marxes cap a casa satisfet de l’esforç realitzat a la pista.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

IET ROPA