VALLS vs AM6

C. B. VALLS 65 – 93 MANYANET REUS VERD

Dissabte passat ens vam desplaçar a Valls, veníem d’uns dies que portàvem molts minuts acumulats a les cames i podia ser que ens passés factura però els nostres van estar a l’alçada i van treure les forces del seu interior. Els locals són un equip dur i lluitador, sabíem de la importància del partit ja que una victòria ens assegurava la segona posició per poder disputar la final a quatre el pròxim més de maig.

Vam sortir molt endollats des del primer moment, molt seriosos a la pista.  Al segon quart vam aconseguir què els locals no anotessin ni un sol punt. Aquesta renda obtinguda ens va permetre que la igualtat dels altres quarts anéssim per davant del marcador. L’últim quart vam aconseguir que només fessin 4 punts i ens emportéssim una victòria molt treballada. El nostre encert exterior va ser molt alt ja que vam anotar 13 triples. Tot i el resultat final en cap moment va ser un partit tranquil i relaxat.  

Després del partit del proper cap de setmana ens trobarem amb els 4 millors equips de la província per fer una altra lligueta per tant toca seguir treballant. Tot el que vingui a partir d’ara serà un premi i una experiència que no s’ha d’oblidar.

5, 6, 7 MA-NYA-NET!!!

Crònica patrocinada per:

nuria