DOBLE JORNADA BM3R

Dissabte dia 16 vam començar la segona volta de la lliga jugant a casa contra l’Alberich i Casas. El partit va començar amb moltes ganes de pilota, defensant molt fent que recuperéssim pilotes, fet que ens donava més oportunitats per anar cap a cistella. Els dos primers quarts vam llençar molt i vam ficar cistelles, però el descans no ens va anar massa bé, ja que les dos ultimes parts vam sortir adormits, cansats i ens va costar més defensar, i això va causar que no tinguéssim pilota. Finalment ens vam emportar un empat.

Aquest dissabte vam anar a jugar contra l’Escola Guillem Fortuny de Cambrils, després d’una setmana diferent ja que les nenes vam tindre olimpíades, el partit va començar com la setmana anterior amb un bon ritme en atac, anant directes a cistella i defensant molt (amb ganes de pilota), però altre cop després del descans vam baixar molt la nostre intensitat i ho vam notar, ja que l’equip contrari va començar a córrer i ens va constar molt defensar, tot i així estem contentes de la feina que estem fent i toca seguir treballant als entrenaments per millorar cosetes, tant en atac com en defensa i a veure si poc a poc aconseguim ser més regulars durant tot el partit. Dissabte juguem a casa contra l’escola Puigcerver a les 9:00 del matí. 

5-6-7-MA-NYA-NET!! 

Crònica patrocinada per:

nuria