AM6 d’Olimpíades

Olimpíades 2019

L’aleví masculí de 6è ha disputat durant dues setmanes molt intenses la 37a Olimpíada Escolar.

El format de la competició era una lligueta de dos grups i els dos primers classificats de cada grup es realitzaven les semifinals.

Vam debutar jugant contra el Col·legi Francès va ser un partit espès en que vam anar de menys a més.

La segona jornada era un partit complicat era contra el Santa Anna, en aquest equip dos jugadors que juguen i entrenen amb nosaltres estaven a l’equip contrari (Pau i Sergi). Va ser el partit més difícil de tota la lligueta ja que els nervis i les emocions jugaven en contra nostra tot i així varem guanyar el partit.

Dimecres vam jugar contra la Vitxeta, va ser un partit fàcil ja que aquest equip no juga a bàsquet normalment.

L’últim partit de la lligueta va ser contra el Morell, tot i el resultat final 60-35 ens va costar més del que sembla. Marxàvem cap a casa amb la sensació que podíem haver treballat una mica més.

Al quedar primers del nostre grup vam jugar la semifinal dijous contra la Salle Reus l’equip rival era de 5è i això es va notar a la pista ja que físicament érem molt superiors, va ser un partit que vam imposar molt de ritme.

Divendres vam jugar la final contra la Puigcerver sabíem que seria un partit complicat nervis, moltes emocions i jugar una final  pot ser passar qualsevol cosa. Ha estat dels dies que hem sortit més concentrats en el partit. Els dos primers quarts van ser molt emocionants cap dels dos equips acabava de marxar en el marcador, a la mitja part el resultat era 32 a 31 a favor de la Puigcerver. Però els nostres no tenien intenció de baixar els braços i de posar les coses fàcils als rivals. En el tercer quart va ser quan ens vam posar per davant del marcador, vam saber llegir la defensa quan no ens van entrar els tirs exteriors vam aprofitar  buscant tirs fàcils de sota cistella perquè carregàvem en el rebot ofensiu. Vam finalitzar el tercer quart i estàvem 10 punts per sobre el marcador. Sabíem que el partit no estava decidit i que no podíem donar el partit per guanyat. L’últim quart havíem de sortir molt durs i imposant un ritme alt perquè els seus  jugadors estaven molt cansats al final del partit i així ho vam fer acabant-lo amb un parcial de 7 a 18.

Molt contents pel treball que ha realitzat l’equip durant aquestes dues setmanes.

Estem contents per l’or que han guanyat aquests jugadors però encara estem molt més orgullosos i satisfets dels nostres jugadors perquè mentre estàvem jugant nosaltres la final a la pista del costat estaven els nostres jugadors del Santa Anna, jugant per la medalla de bronze, quan van acabar el partit i els van veure plorar no s’ho van pensar dues vegades i van anar corrents a consolar els seus AMICS, UN 10 NOIS!!!

5, 6, 7 MA -NYA- NET!!!

Crònica patrocinada per:

nuria